Vásárlási tudnivalok


 
 
Üzletünk 1990-óta foglalkozik autóalkatrészek értékesítésével. Jelenleg két telephelyen szolgáljuk ki Önt közvetlenül: Budapesten a XX. kerületben és Hatvanban.

Mostantól honlapunkon keresztül is rendelhet készletünkből.
Rendelés módja: ha a keresett termék szerepel már a webáruházban megvehető termékek között, és megtalálta az Önnek megfelelőt, akkor kattintson a megrendelés menüpontra, és töltse ki a megrendelését. A webáruházban, illetve e-mailban rendelt utángyártott termékekre a listaárunkból 10% engedményt adunk! Árajánlatkérést e-mailban kérhet, amit maximum két órán belül megválaszolunk Önnek a megadott elérhetőségen. Természetesen ügyfélszolgálatunk telefonon is készséggel áll rendelkezésére.

A megrendelt árut Budapesten, és Pest megye területén 24 órán belül, a XX. kerületben és a vele szomszédos kerületekben 4 órán belül kérésére házhoz szállítjuk.

Budapesten nettó 10 000.-Ft feletti megrendelés kiszállítása díjtalan,
egyéb esetben nettó 1 000.-Ft+Áfa a kiszállítás költsége.

Pestmegye déli részén nettó 20 000.- Ft feletti megrendelés kiszállítása díjtalan
egyéb esetben nettó 2 000 Ft+Áfa a kiszállítás költsége

Viszonteladóinknak valamint hűséges, rendszeres megrendelőinknek a kiszállítás díját havonta visszatérítjük.

Kiszállítás kérése esetén:
A kiszállítási adatokat, ha nem egyezik meg a számlázási adatokkal, kérjük a rendelőlapon adja meg.A kiszállítás helyét és időpontját telefonon egyeztetjük, ezért kérjük, hogy a telefonszámát minden esetben adja meg! Azokat a megrendeléseket, amelynél Ön nem adott meg telefonszámot, nem áll módunkban teljesíteni.

A kiszállítással megrendelt áru ellenértékét előre, vagy átvételkor számla ellenében készpénzben kell fizetni. Előre történő fizetési módok esetében a számla végösszegéből további 5% engedményt adunk. További lehetőségek, hogy megrendelését megkapja:
A megrendelt árut postán is eljuttathatjuk címére, amely esetben 400 Ft csomagolási költséget számolunk fel. A számla értékét és a csomagszállítás díját ebben az esetben utánvéttel egyenlítheti ki a Magyar Posta munkatársának.

Abban az esetben, ha a csomag nagyobb súlyú vagy terjedelmű, akkor célszerűen külső futárcéget bízunk meg, aminek költsége Budapesti szállítás esetén 2200 Ft + áfa, vidékre történő szállítás esetén 2500 Ft + áfa.A kiszállítás futárcég által vállalt határideje 24-36 óra.
Amennyiben Önnél a fogadás feltétele megoldható, úgy éjszakai leszállítási rendszerben is eljuttatjuk Önhöz megrendelését.

Kérjük, hogy az átvételi elismervényt csak abban az esetben írja alá, ha a csomagot tételesen ellenőrizte, mert az átvétel utáni hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

A fogyasztó az interneten történő megrendelés esetén, megrendeléstől számított 8 napon belül elállhat a vásárlástól, illetve ezen időn belül eredeti csomagolásban sérülésmentesen visszajuttatott termék árát visszaszolgáltatjuk.

Garancia: minden általunk forgalmazott alkatrészre garanciát vállalunk! A számla egyben jótállási jegyként is szolgál, amennyiben nem mellékelünk a garancia lapot. A garanciális ido a termék gyártója által meghatározott időtől függ: 6-36 hónap.
Az alkatrész garancia csak szakműhely által, szakszerű beszerelés esetén él, melyet esetleges probléma esetén igazolni kell! Garanciális idon belüli meghibásodás esetén kérjük kitölteni a garanciális jegyzőkönyvet, és a beszerelésrol szóló okmányokkal (számlával), valamint a hibás alkatrésszel együtt visszajuttatni szíveskedjenek címünkre.

Reklamáció esetén, azt írásban rögzítjük, a kivizsgálást azonnal megkezdjük, és legkésőbb 48 órán belül, a megadott elérhetőségen, választ adunk a megoldásra.

A méreteltérésbol ill. az áru esetleges pontatlanságából adódó helytelen alkatrészeket cégünk 5 naptári napon belül visszavesz, mely kicserélheto vagy levásárolható értékegyeztetéssel.
Elektromos terméket vagy amely termék funkcionális működésének ellenőrzése szemrevételezéssel nem állapítható meg, azt csak a hibátlan működés szakműhelyben történő ellenőrzése után veszünk vissza. Beépített terméket visszavenni nem áll módunkban.
Téves adatközlésbol, szakszerűtlen beszerelésbol származó hibákért felelosséget NEM vállalunk! .

Minden körülmények között törekszünk a korrekt eladói, vásárlói viszony kiépítésére és megtartására. Ennek érdekében személyes hozzáállásunk mellett ISO 9001-es minőségbiztosítási rendszert is működtetünk.

CIB kártyás fizetésitudnivalók
CIB Kérdések és válaszok internetes kártyás fizetésről 
     
Akciós termékek
Bitumen eltávolító
Műszerfal ápoló
Fékbetét
WD40 Univerzális spray
Gyujtógyertya

Legnépszerűbbek
LOCTITE tömítő
Olajadalék
Olajszűrő