Cégünkről


 
 
Cégünk, a Spidan Auto Kft. 1990 óta képviseli SPIDAN néven Magyarországon eme tradicionálisan megbízható termékeket, elsősorban a féltengelyeket és csuklókat.

A kezdetektől importált SPIDAN termékek mellett - a cég minőséggel kapcsolatos filozófiája szerint - folyamatosan bővült az importált termékek palettája. Manapság hét szállítótól, több mint két tucat termékcsoportot importálunk folyamatosan. A teljes terméklistát megtekintheti honlapunkon.

Cégünk képviseli a dinamikusan fejlődő és rendkívül széles választékot kínáló, belgiumi központú SIDEM futóműalkatrész gyárat. A gyártást az automatizált folyamatok és számítógép vezérlés, valamint minden darabra kiterjedő minőség ellenőrzés jellemzi.

A kedvező árú, spanyolországi ICER cégtől 40 éve bevált fékbetéteket vásárolunk az összes futó gépkocsitípushoz, kis teherautóhoz, terepjáróhoz, furgonhoz.

Széles választékban tartunk a hazai piacon még ritkán fellelhető alkatrészeket JAPANPARTS néven Suzuki és más japán, illetve dél-koreai típusokhoz.

A KWP vízpumpa neve valószínűleg minden szakmabeli fülében ismerősen cseng. Ez a termék széles választékával és megbízható minőségével évek óta jelen van a magyar piacon is. 1996-tól látjuk el a gyár képviseletét és raktárunkban a választék egésze megtalálható, mérsékelt árakon, akciókkal fűszerezve.

A GHP izzítógyertyák immár több éve szerepelnek kínálatunkban, teljes választékban és versenyképes árakon. A gyár diesel leállítószelep programja nyolc különböző típusú elektromos szelepfajtát képvisel, így a legáltalánosabban előforduló BOSCH és CAV típusúakat is.

A WAXOYL professzionális anyagok, az autók külső-belső megjelenését javítják és a korrózió kitartó támadásait hárítják el. A világ több mint negyven országában alkalmazzák ered-ményesen a személygépkocsik, buszok és tehergépjárművek, valamint repülőgépek értékének megóvásában. Ajánljuk ezt a terméket mindazon műhelyeknek, akik gyorsan és tisztán szeretnének megbízható alváz és üregvédelmet, valamint attraktív autóápolást nyújtani üzletfeleik-nek, mindezt megfelelő áron, megfelelő profittal, területi jogkörrel.

A felsoroltakon kívül számos más autóalkatrésszel állunk vásárlóink szolgálatára, elsősorban a fék, a futómű és a motor tekintetében.

Ha Ön szerviztulajdonos vagy kereskedő kolléga, úgy MODEMES ELEKTRONIKUS KATALÓGUSSAL, árjegyzékkel és természetesen engedményrendszerünkkel, valamint ingyenes kiszállítással igyekszünk könnyebbé tenni munkáját. Postai csomagküldő szolgálatunk mind az egyéni vásárlók, mind a viszonteladó partnereink igényeit kielégíti.

Kérjük, keressen meg minket igényeivel!
 
     
Akciós termékek
Bitumen eltávolító
Műszerfal ápoló
Fékbetét
WD40 Univerzális spray
Gyujtógyertya

Legnépszerűbbek
LOCTITE tömítő
Olajadalék
Olajszűrő